SORINA IVAN MARE

De mică am fost un copil rebel. Un copil cu viziune care a crezut în libertate și iubire.

 

M-am născut pe 15 Ianuarie 1988 într-un mic orășel, Rm. Sărat, într-o familie modestă dar fericită și simplă la acel moment.

 

Viața nu mi-a fost ușoară dar poate că aceste experiențe grele ale vieții ne fac să vedem și mai mult dimensiunile profunde ale umanității, existenței și Universului în care trăim.

De la 13 ani, locuiesc singură, fără părinți sau surori, însă învățătura mi-a fost prietenă. Îmi place să învăț. Am citit încă de atunci sute de cărți care mi-au deschis orizonturile către o lume și o viață mai frumoasă.

Am studiat Geografie - Turism – Pedagogie în Constanța timp de 3 ani și tare mi-a plăcut să predau copiilor, cu scopul de a ajuta un copil, nu să învețe Geografie ci să se deschidă către Pământul întreg.

Din păcate, salariile nu îmi ofereau o perspectivă prea optimistă în România, așa că m-am decis să plec în Iordania, unde am lucrat ca și stewardesă la compania Regatului Hașemit.

Aveam 21 de ani și o inimă plină de speranțe. Am avut ocazia extraordinară atunci, în 2010, să ajung în multe țări din Asia, să descopăr Orientul Apropiat chiar și Arabia Saudită și Siria, să văd o parte din Nordul Africii, Europa aproape întreagă și America De Sud.

M-am întors totuși în România unde am învățat foarte multe, am urmat cursuri de yoga și mi-am deschis o agenție de turism în 2015. Gândul îmi era tot la călătorii.

 

Din 2015 în 2017 am urmat cursuri de yoga, meditație, tantra și Tao în Chiang Mai la Tao Garden și

Mahasiddha Yoga School.

În 2017 am decis să renunț la tot ce aveam în România și am plecat în Asia, începand cu Thailanda și școala de yoga care îmi era tare dragă.

Am călătorit atunci în Thailanda, Cambodgia și Malaezia și am ajuns într-un final în Bali, de unde nu am mai plecat din ianuarie 2018.

 

Bali îmi este casă. În Bali am învățat atât de multe lucruri și am aprofundat tot ceea ce știam înainte. Am locuit 7 luni împreună cu o familie balineză și fiecare zi a fost un moment unic de învățare, înțelegere și conștientizare a vieții.

În Bali, religia nu este un cult ci un mod de viață. Fiecare familie are templul propriu, unde mergeam zilnic să medităm.

Această familie m-a învățat multe despre răbdare, empatie față de ceilalți oameni, clarviziune, aură și energii.

Rămân profund recunoascătoare acestei familii care m-a făcut să văd Bali dincolo de perspectiva unui turist.

În Bali am urmat diferite cursuri de meditație, shamanism și yoga. Mi-am obținut diploma de Instructor Internațional de Yoga – TTC 200.

Dincolo de toate cursurile și acreditările, deschiderea către spiritualitate, transmisă de către tatăl meu încă de când eram foarte mică, m-a făcut să creez aceste cursuri, pe care și eu le-am urmat de-a lungul timpului și care incontestabil m-au ajutat să îmi găsesc starea de echilibru interior, iubire profundă față de viață și să trăiesc plenar fiecare minut al vieții mele.

 

Te aștept și pe tine, să parcurgem o călătorie interioară, o călătorie a sufletului, luând parte la aceste cursuri prin care vei înțelege multe aspecte nebuloase din viața ta și care să te deschidă către un univers minunat.

 

                                                                                                                                                                         

 

                                                                                                Cu iubire,

protv.jpg
antena1.jpg
antena3.jpg
life.ro.jpg
neatza.jpg

Abonează-te la cursurile online de yoga, meditație și dezvoltare personală.

Contactează-ne pentru orice întrebări legate de cursuri, produse și alte informații legate de conținutul nostru

  • Facebook
  • Instagram

© 2020 by Baliana School.

Societate Comercială înregistrată la Registrul Comerțului cu numele de SC BALI SOUL JOURNEY SRL

Cod de Identificare Fiscală (CIF) 42422809 / Reg. com J10/262/2020

Societate Comercială înscrisă în sistemul de comercianți internaționali identificată cu codul VIES RO-42457092

©Toate drepturile rezervate.

Sigla; Numele; Conținutul online și offline sunt proprietăți intelectuale aparținând SC BALI SOUL JOURNEY SRL

Copierea, înregistrarea neautorizată, multiplicarea și/sau comercializarea celor mai sus menționate fără acordul în scris al autorului se pedepsesc conform Legii nr. 8/1996 modificată și completată de

Legea nr. 15/2019 privind drepturile de autor și drepturile conexe.