În ce etapă te afli ca femeie?

Există mai multe categorii de Femei:


Femeile senzuale care s-au închis în cercul excitației. Sunt acele femei atractive, conștiente de puterea lor sexuală dar care încă nu descoperit că puterea lor există și mai presus de sex. Sunt acele femei magnetice care cuceresc dar care rămân la stadiul de satisfacere fizică. De cele mai multe ori aceste femei simt nevoia excesivă de sex și nu pot avea un echilibru emoțional, emoțiile lor de cele mai multe ori fiind extreme: de la agonie la extaz


Femeile care și-au închis sexualitatea, considerând-o un subiect tabu, delicat, aproape jignitor. Acest blocaj vine în special din stigmatizarea sexualității, prin rușinea față de propriul corp și prejudecata că sexul este ceva murdar și negativ. Conștiente sau nu de acest blocaj, femeile din această categorie trăiesc pe pilot automat, uitandu-și conexiunea cu natura lor senzuală, liberă, magnetică. Acest blocaj le îngreunează relațiile cu bărbații, fiind cel mai adesea închise față de aceștia și automat mai puțin atractive. Atunci când femeile sunt conștiente de acest blocaj ele caută să se vindece și să își redescopere feminitatea, ele știu că pot fi mai mult decât sunt însă doar au nevoie de ghidaj.

Femeile care nu sunt conștiente de acest blocaj, blamează sexul, judecă femeile care își îmbrățișează energia sexuală, devin frustrate, arțăgoase, nervoase și depresive.


Femeile care și-au conștientizat sexualitatea, au îmbrățișat-o și își dau voie să strălucească. Aceste femei sunt un magnet pentru umanitate. Nu doar pentru bărbați cât și pentru femei, copii, animale și minuni. Energia lor sexuală nu mai radiază doar în zona Chakrei II, zona sexuală, ea radiază prin toți porii și pe toate chakrele. Ea devine o femeie puternică, stabilă emoțional, o femeie ambițioasă, cu o iubire imensă pentru viață și întregul Pământ. Este femeia Preoteasă, Amazoană, este Inocentă și Mama. Ea înglobează toate arhetipurile feminine și se transformă în fiecare situație și în fiecare ciclu menstrual. Este femeia împlinită, frumoasă și strălucitoare care știe să își urmeze visele.


În primele doua categorii m-am aflat și eu, mi-am refuzat sexualitatea și m-am folosit de ea. Poate și tu ești ca mine, mii și milioane de femei își folosesc abuziv energia sexuală sau și-o reprimă din dorința de a părea altfel.

Am trecut prin aceste experiențe și stiu ce înseamnă și una și alta.


Însă draga femeie, Dumnezeu ți-a dat Pântecul pentru ca tu să dai viață, această forță măreață a Pământului, cum numai în femeie se găsește.

Această energie dătătoare de viață este energia care iți dă ție viață, care da viață lucrurilor din jurul tău și care face că întregul tău Univers să strălucească.


Nu ești mai prejos de nici o femeie, indiferent de formele tale, textura pielii sau educația. Dumnezeu ne-a oferit tuturor același dar minunat.


Nu iți fie rușine, suntem toate aici împreună, într-un cerc sacru de femei pentru a ne renaște una pe cealaltă și pentru a bucura Pământul cu darurile noastre.208 afișare0 comentariu

Abonează-te la cursurile online de yoga, meditație și dezvoltare personală.

Contactează-ne pentru orice întrebări legate de cursuri, produse și alte informații legate de conținutul nostru

  • Facebook
  • Instagram

© 2020 by Baliana School.

Societate Comercială înregistrată la Registrul Comerțului cu numele de SC BALI SOUL JOURNEY SRL

Cod de Identificare Fiscală (CIF) 42422809 / Reg. com J10/262/2020

Societate Comercială înscrisă în sistemul de comercianți internaționali identificată cu codul VIES RO-42457092

©Toate drepturile rezervate.

Sigla; Numele; Conținutul online și offline sunt proprietăți intelectuale aparținând SC BALI SOUL JOURNEY SRL

Copierea, înregistrarea neautorizată, multiplicarea și/sau comercializarea celor mai sus menționate fără acordul în scris al autorului se pedepsesc conform Legii nr. 8/1996 modificată și completată de

Legea nr. 15/2019 privind drepturile de autor și drepturile conexe.