Arta Feminității și Ouăle de Jad


Am descoperit ouăle de jad acum 5 ani și am fost fascinată de ele din primul moment. 

Ouăle de jad sunt folosite de peste 5000 de ani de către zeițele de Jad de la curțile imperiale ale Orientului Îndepărtat. 

Aceste practici erau folosite doar în familiile regale și de către maeștri taoisti, fiind considerate practici sacre, mistice dar și aducătoare de sănătate, vitalitate, senzualitate și magnetism. 

Practică pentru întărirea vaginului pune în conexiune femeia cu starea ei de feminitate, senzualitate și putere. 

Ouăle de jad sunt numite și yoni eggs, yoni reprezentând zona intimă a femeii care, în sanskrita înseamnand „Templul Sacru” Astfel, această zona a noastră este mult mai mult decât am crede sau am fost învățate, este un loc sacru, un templu, prin care putem da naștere nu doar unei ființe dar și planurilor noastre și elanurilor noastre artistice. Zona genitală este corelată cu Chakra Doi, cu Swadhisthana și este Centrul Emoțiilor noastre, Centrul Creativității, a Bucuriei, Plăcerii ( de toate felurile: plăcerea mâncării, a dansului, a jocului, plăcerea vieții) și Stării de Bine. 
Atunci când avem blocată această chakra ne este greu să ne deschidem bucuriilor vieții, să trăim viața din plin, să fim femei puternice, senzuale, femei care se bucură de sexualitatea lor și care oferă din prea plinul fericirii lor și celorlalți oameni, doar prin simplă prezența, radiind bucurie prin toți porii. 

Trebuie să va spun că aceste practici sunt fascinante și beneficiile sunt multiple: 

🌸 Mușchii vaginali sunt întăriți astfel că avem un control mai bun și o percepție mai clară asupra zonei noastre intime 

🌸 Prin mușchi vaginali întăriți putem da naștere mai ușor și eliminăm probleme care apar în special după naștere sau o dată cu îmbătrânirea, precum: incontinența urinară 

🌸 Ne crește libidoul și putem avea relații amoroase pline de plăcere și rafinament 

🌸 Ne trezește și se dinamizează energia creativă și pasiunea din noi 

🌸 Echilibrează hormonii și ne ajută să avem un ciclu menstrual armonios fără extreme hormonale care duc la stări de agitație, nervozitate, depresie sau anxietate 

🌸 Ajută și femeile la menopauza, echilibrand estrogenul

🌸Ajută să înțelegem mai bine rolul senzualității în viață noastră și să renunțăm la conflictul dintre minte, inima și amor 

🌸 Ne ajută să eliminăm blocajele apărute pe chakra 2, care țin în special de abuzuri sexuale sau emoționale 

🌸 Ne ajută să depășim dependetele în special cele de droguri, dulciuri, sex și alte plăceri 

🌸 Ne echilibrează meridianele energetice 

🌸 Ne oferă posibilitatea de a trăi stări orgasmice care ne pun în legătură cu planuri superioare divine 

🌸 Elimina stările de rușine, vină, dezgust față de propriul corp și energie sexuală 

💕Pot fi folosite în timpul meditației pe diferite chakre pentru a debloca și armoniza chakrele respective 

Femeile care practică Arta Zeițelor de Jad sunt mult mai frumoase, radiante, pline de viață, magnetice, emană bucurie și lumina, sunt mai șarmante, creative, jucăușe, sănătoase, un sistem nervos echilibrat,  sistem hormonal armonios, stăpâne pe ele și puternice. 

Yoni eggs se pot folosi chiar și în timpul activităților zilnice, prin posturi speciale sau prin meditație. 

Se pot folosi diferite cristale precum: cuarț roz, obsidian , ametist, opal, jad verde, ochi de tigru. 

Oul de cuarț roz purifică, vindecă și atrage iubirea. Lucrează foarte mult pe Anahata, pe chakra inimii, răspunzătoare de dragostea din viață noastră. Acest cristal absoarbe energiile negative și le transformă în iubire. 

Oul de obsidian este foarte puternic și lucrează foarte mult pe prima chakra, pe Muladhara. 

Obsidianul este o roca vulcanică și ne ancorează în prezent, la mediul fizic, material. Oul de obsidian ne oferă starea de putere, curaj, voință, încredere în forțele proprii și atrage forțele fizice ale abundenței. 

Oul de ametist lucrează în special pe Ajna și Sahasrara, oferindu-ne putere de intuiție, clarviziune, ne conectează cu planul divin și vom ști mai ușor ce este bine de făcut într-o anumită situație sau cu o anumită persoană. 

Oul de jad verde ne echilibrează armonios sistemul hormonal, curată yoni de energiile foștilor parteneri, ne vindecă și stimulează dragostea, compasiunea, armonia. 

Oul de opal te poate pune în legătură cu celalte vieți, dezvoltă o latura rafinată și subtilă a senzualității, da starea de ușor , plăcut, crescând aura persoanei care îl poartă într-o sfera de lumina strălucitoare.


Am redat pe scurt beneficiile acestor pratici antice și ale cristalelor, aș putea scrie o carte despre aceste ritualuri sacre de feminitate ( și o voi face) însă până atunci pregătesc cursuri online pentru această practică minunată pentru a ne regăsi strălucirea de femei plenare. 


Dacă dorești să îți comanzi un ou de jad, cuarț sau alt cristal, scrie-mi pe adresa: sorina@balisouljourney.com și îți pot trimite prin poștă acest instrument magic de cultivare a feminității și strălucirii interioare. 

Namaste 🙏🏼🌸


489 afișare
  • Facebook
  • Instagram

© 2020 by Baliana School.

Societate Comercială înregistrată la Registrul Comerțului cu numele de SC BALI SOUL JOURNEY SRL

Cod de Identificare Fiscală (CIF) 42422809 / Reg. com J10/262/2020

Societate Comercială înscrisă în sistemul de comercianți internaționali identificată cu codul VIES RO-42457092

©Toate drepturile rezervate.

Sigla; Numele; Conținutul online și offline sunt proprietăți intelectuale aparținând SC BALI SOUL JOURNEY SRL

Copierea, înregistrarea neautorizată, multiplicarea și/sau comercializarea celor mai sus menționate fără acordul în scris al autorului se pedepsesc conform Legii nr. 8/1996 modificată și completată de

Legea nr. 15/2019 privind drepturile de autor și drepturile conexe.

Abonează-te la cursurile online de yoga, meditație și dezvoltare personală.

Contactează-ne pentru orice întrebări legate de cursuri, produse și alte informații legate de conținutul nostru