LUNĂ PLINĂ – FLORAREste fascinant cum uneori găsesc asemănări între civilizații, culturi și tradiții. Locuind în Italia, Iordania și Indonezia, am fost super curioasă să învăț despre tradițiile lor și deseori surprinsă să văd asemănări între tradițiile lor și tradițiile noastre. 

Dar nu despre ele vreau să va vorbesc în această seară, ci despre FLORAR, Luna Plină și Luna Mai. 

Luna Plină care a avut maximul astăzi la 13:45 se numește în această lună, FLOWER MOON.  

Această lună s-a arătat și se arată pe cer, mare, plină, frumoasă și luminoasă ca o floare înflorită. Poate în engleză este descrisă mai bine: BLOOM FLOWER MOON, nu-i așa?! 


Dar această lună minunată nu doar s-a arătat înflorită pe cer dar ea are multe influențe interesante asupra noastră și asupra ritmului naturii. 

În această perioadă, se pare că florile încep să înflorească, să se deschidă, să lumineze prin culoarea lor diafană și difuza din câmpul lor. 

Natura e în floare. Ea înflorește. Se luminează. 

Așadar cine s-a gândit să pună numele acestei Luni, Luna Floare și cineva a pus numele acestei luni, MAI, în folclor – FLORAR, cred că s-au întalnit undeva în astral. ☺

Luna florilor înflorite. Luna Naturii Înflorite. Luna Florarilor.

Și este MAI la noi pentru că oamenii acum devin MAI vii, MAI plini de energie, MAI activi, MAI buni, MAI frumoși, MAI bucuroși sau din contră

Pentru că această Luna Plină este în Scorpion, tema acestei zile este: Lumină și Întuneric. 

Ceea ce alegem. Gândurile și acțiunile noastre îndreptate către frică, anxietăți, gânduri negative, teamă, furie, agresivitate, nemulțumire, frustrare, gelozie, invidie, toate acele gânduri negre sau către gânduri bune, bucurie, iubire, compasiune, înțelegere, libertate, fericire, gânduri luminate; sunt semințele acestei zile. 

Ceea ce plantăm, vom culege mai târziu. 

Și astfel această Luna Plină vine și cu o altă lecție. Lecția răbdării. Semințele au nevoie de timp pentru a înflori. Și prin răbdare și perseveranță putem vedea semințele înflorite. 

Iar până ajungem să le vedem și să culegem roadele semințelor noastre, vom putea trece și prin lumină dar și prin întuneric. Și trebuie să apeciem ambele laturi. Fără întuneric nu există lumină. Iar cu cât te apropii de lumină, întunericul devine și mai negru. Calea spirituală nu este ușoară dar este iluminatoare. 

LUMINĂ

DUMNEZEU. 

UNIVERS. 


Astăzi înflorim. Astăzi punem semințele înfloririi noastre. 

Astăzi prin acțiunile, gândurile noastre ne alegem calea. Ce vrem să facem? ÎNCOTRO? 

Și orice drum am alege, nu este ușor. Dar diamantele se fac sub presiune. Iar greutățile ne devin lecții. Nu mă înțelegeți greșit. Nu îmi doresc o viață grea, am avut. Am învățat cele mai multe lucruri. 

Dar diamantele, lotușii, luminează după ce au ieșit din „noroi”

Așadar 3 lecții sunt importante: Ce drum aleg, am răbdare pentru a înflori, aleg să văd că atunci când este greu sunt doar lecții ale vieții? 

Și dacă da, fă acel pas, ia decizia și nu rămâne în noroi, oricât de greu ar fi, într-o zi vei înflori. 

Nu uita. Încă te poți înscrie cu prețul promoțional de 550 RON la cursul care începe pe 11 MAI - Ritualuri pentru femei și MAI frumoase și care durează 5 săptămâni


Cu iubire și înflorire, 

Sorina

153 afișare0 comentariu

Abonează-te la cursurile online de yoga, meditație și dezvoltare personală.

Contactează-ne pentru orice întrebări legate de cursuri, produse și alte informații legate de conținutul nostru

  • Facebook
  • Instagram

© 2020 by Baliana School.

Societate Comercială înregistrată la Registrul Comerțului cu numele de SC BALI SOUL JOURNEY SRL

Cod de Identificare Fiscală (CIF) 42422809 / Reg. com J10/262/2020

Societate Comercială înscrisă în sistemul de comercianți internaționali identificată cu codul VIES RO-42457092

©Toate drepturile rezervate.

Sigla; Numele; Conținutul online și offline sunt proprietăți intelectuale aparținând SC BALI SOUL JOURNEY SRL

Copierea, înregistrarea neautorizată, multiplicarea și/sau comercializarea celor mai sus menționate fără acordul în scris al autorului se pedepsesc conform Legii nr. 8/1996 modificată și completată de

Legea nr. 15/2019 privind drepturile de autor și drepturile conexe.