MASCULIN – FEMININ. Cum ne iubim?Probabil ai auzit și tu vorba aceea că Bărbații sunt de pe Marte și Femeile sunt de pe Venus. 

Suntem toți atât de diferiți încât vorbim aceeași limbă dar de cele mai multe ori percepem diferit.

Femeile sunt de cele mai multe ori emoționale, au fost învățate de mici, din poveșți, că într-o zi va veni Prințul pe Cal Alb să o salveze, dar prințul nu s-a arătat niciodată, doar câteva relațîi cu oameni normali și cam atât. 

Bărbatul pe de altă parte vrea libertate și cucerire, el trăiește într-o altă dimensiune pe care de cele mai multe ori femeia nu o înțelege. 

Amândoi se iubesc. Dar nici unul nu știe ce să facă să ducă relația mai departe. 


El are nevoie să se simtă necesar, competent, ea are nevoie de un umăr , unde ea simte că poate plânge în voie și este înțeleasă. 

Însă bărbatul nu știe că atunci când ea plânge, femeia nu caută soluții ci doar un mediu sigur care să îi transmită protecție și căldură. 

Bărbatul se revoltă, sare în sus, caută soluții, pe când ea, gingașa că o căprioară, vrea doar o inima deschisă. Dar bărbatul nu este atât de deschis pe Anahata, pe chakra inimii, asemenea unui femei. Și nu este vina lui, așa ne-am dezvoltate de mii de ani constrânși de societate și circumstanțe. Vestea bună este că se poate rezolva.

Însă pe plan energetic, la nivel de chakre, lucrurile stau diferit. Și se crează o polarizare. Contrariile se atrag dar doar pentru o perioada scurtă de timp. Fiecare trebuie să înțeleagă modul de funcționare a celuilalt. Și uite așa, condiționați de limitările emoționale ale copilăriei, educației, jobului, societății și multe altele, ajungem să nu ne mai înțelegem.


Femeile se plâng că bărbații vor doar sex, iar bărbații se plâng că femeile vor doar bani! Ea vrea cuvinte frumoase, el se pare că le-a folosit doar la început. Și tot așa!

Dar ce este de făcut? Te invit la două seri de lectură minunate în care vom vorbi despre cum funcționează o femeie la nivel energetic și cum funcționează un bărbat. 

Vom vedea cum centrii energetici au rezonanțe diferite în câmpul informațional a unui bărbat și diferite în câmpul energetic al femeii. 

Aceste energii sunt de când lumea și Pământul și se pliază pe diverse situații, medii și culturi. 

Lucrurile sunt simple! Înveți cum reacționează un bărbat și cum reacționează o femeie. Înțelegi mai bine ce atitudine poți lua în față partenerului/ partenerei tale și cum poți discuta deschis pentru a ajunge la o armonie și bucurie în cuplu. 

Dacă nu ești încă într-o relație , te ajută să înțelegi cum poți atrage o nouă persoană în viață ta și cum poți să trăiești o viață savuroasă!

Cursul începe MÂINE seară 19 MAI 2020! Este online.


În cadrul cursului poți pune întrebări care să te ajute să deslușești înțelesuri ale relației tale sau a propriului comportament! 

Preț: 222 RON / 2 ședințe pentru a materializa puterea DOI. Cuplu. 

Ocupă-ți locul TĂU acum și învață cum să trăiești o viață de cuplu savuroasă! 

200 afișare0 comentariu

Abonează-te la cursurile online de yoga, meditație și dezvoltare personală.

Contactează-ne pentru orice întrebări legate de cursuri, produse și alte informații legate de conținutul nostru

  • Facebook
  • Instagram

© 2020 by Baliana School.

Societate Comercială înregistrată la Registrul Comerțului cu numele de SC BALI SOUL JOURNEY SRL

Cod de Identificare Fiscală (CIF) 42422809 / Reg. com J10/262/2020

Societate Comercială înscrisă în sistemul de comercianți internaționali identificată cu codul VIES RO-42457092

©Toate drepturile rezervate.

Sigla; Numele; Conținutul online și offline sunt proprietăți intelectuale aparținând SC BALI SOUL JOURNEY SRL

Copierea, înregistrarea neautorizată, multiplicarea și/sau comercializarea celor mai sus menționate fără acordul în scris al autorului se pedepsesc conform Legii nr. 8/1996 modificată și completată de

Legea nr. 15/2019 privind drepturile de autor și drepturile conexe.